LUCHTKANALEN
PROJECTEN
PRODUCTIE

Montage

River Luchtbehandeling B.V staat voor kwaliteit en onze kwaliteit wordt geleverd en gewaarborgd door ons ervaren en deskundig personeel. Om de kanalen deskundig te monteren zijn ervaren montage ploegen in dienst bij River Luchtbehandeling B.V.

De diverse montage ploegen van River Luchtbehandeling B.V. bevinden zich op strategische locaties door geheel Nederland om zo op elk moment en op elke locatie in Nederland snel in te kunnen spelen op de vraag van de klant. De montage ploegen van River luchtbehandeling B.V. beschikken over gekeurd geereedschap, gekeurde ladders en steigers en uiteraard allemaal over een geldig VCA diploma. Samen met de nodige ervaring kunnen deze heren elke klus voor U realiseren.

Wagenpark
November 2011 heeft River Luchtbehandeling B.V. haar gehele wagenpark vernieuwd. Het nieuwe wagenpark bestaat uit een vrachtauto type Mercedes Atego met aluminum afzetbakken, 9 verhoogde, verlengde Mercedes Sprinters , vijf stuks Mercedes Vito's 1 kleine Mercedes vrachtwagen en 2 fiat Doblo's. Met dit nieuwe wagenpark voldoet River Luchtbehandeling B.V. aan de strengste milieu eisen op  bedrijfswagen gebied. Om alle luchtkanalen schoon op locatie te bezorgen heeft River  Luchtbehandeling B.V. de keuze gemaakt om met 2 geheel gesloten transport bakken te werken. Deze bakken zijn aan de bovenzijde te openen om laden en lossen met de kraan zo makkelijk mogelijk te maken.