LUCHTKANALEN
PROJECTEN
PRODUCTIE

Projecten

VDL NEDCAR BORN

VDL NedCar in Born is de enige autoproducent van seriemodellen in Nederland. VDL NedCar heeft sinds haar overname sterk geinvesteerd in een volledige automatisering van het productieproces.  Deze investering verbetert de concurentiepositie van VDL NedCar sterk.
De aanpassingen om deze automatiseringen te kunnen realiseren ,brengen ook wijzigingen in de luchtkanalen met zich mee. Op diverse locaties binnen VDL NedCar heeft River Luchtbehandeling de kanalen aangepast.

VERPLEEGTEHUIS ST BARBARA SCHIJNDEL.

Verpleeghuis Sint Barbara is een gecombineerd verpleeghuis met 91 plaatsen voor diverse soorten clienten.
Begin 2014 is er gestart met het realiseren van een nieuwbouwvleugel die de bestaande capaciteit aanzienlijk heeft vergroot. River luchtbehandeling leverde in totaal 542m2 rechthoekige kanalen en 1000 meter strekkende buis die samen met de diverse appendages vakkundig zijn gemonteerd.

RAC 3 BRUSSEL

In opdracht van een van onze Belgische opdrachtgevers wordt momenteel gewerkt aan het realiseren van wooneenheden in het RAC gebouw te Brussel.

ST. ANTONIUS ZIEKENHUIS NIEUWEGEIN

In het St. Antonius Ziekenhuis wordt momenteel gewerkt aan het renoveren van de techische ruimte van de OK's.

RESIDENTIE DE ZAAT TEMSE BELGIË

Voor residentie de Zaat in Temse verzorgen wij de ventilatie van 43 exclusieve wooneenheden.

ST. LAMBERTUS KERK BLERICK

Ook in de St. Lambertus kerk in Blerick verzorgen wij de ventilatie. In de St. Lambertus kerk wordt een apotheek en andere medische diciplines gevestigd. Op verzoek van onze opdrachtgever hebben wij voor dit project een ontwerp van de ventilatie gemaakt. De montage van de kanalen alsmede het leveren en monteren van de appendages is aan ons in opdracht gegeven.

RYCB ANTWERPEN

Voor de Royal Yacht Club België realiseren wij momenteel de luchtbehandeling van het nieuw gebouwde clubhuis.

DISTRIBUTIE CENTRUM HEIJEN

In Heijen wordt een groot distributie centrum gebouwd. Ook hier is de ventilatie door ons voorzien.

HUYGENS GEBOUW TE NIJMEGEN

Voor de Huygensgebouwen, onderdeel van het Radboud College in Nijmegen, wordt momenteel onze bijdrage geleverd aan het optimaliseren van de luchthuishouding.